ODBIERZ TWÓJ BONUS :: »

Kuchnia polska na cztery pory roku (ebook)(audiobook)(audiobook)

Okładka książki/ebooka Kuchnia polska na cztery pory roku

Okładka książki Kuchnia polska na cztery pory roku

Okładka książki Kuchnia polska na cztery pory roku

Okładka książki Kuchnia polska na cztery pory roku

Wydawnictwo:
Wydawnictwo SBM
Ocena:
Bądź pierwszym, który oceni tę książkę
Stron:
240
     PDF

Ebook

17,06 zł

Dodaj do koszyka lub Kup na prezent Kup 1-kliknięciem

Przenieś na półkę

Do przechowalni

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

0 Marta Krawczyk

Zamknij

Wybierz metodę płatności