Drogi Czytelniku! Poniżej zamieszczona jest errata do książki:
"Gotowanie dla geeków. Wydanie II"
Jest to lista błędów znalezionych po opublikowaniu książki, zgłoszonych i zaakceptowanych przez naszą redakcję. Pragniemy, aby nasze publikacje były wiarygodne i spełniały Twoje oczekiwania. Zapoznaj się z poniższą listą. Jeśli masz dodatkowe zastrzeżenia, możesz je zgłosić pod adresem: helion.pl/user/erraty
Strona | Linia | Jest | Powinno | Zgłaszający |
---|---|---|---|---|
65 | 38 | Aby danie stało się słodsze: | Aby danie stało się bardziej słone: | Bartłomiej Pastuszka |
65 | 43 | Jeśli danie jest zbyt słodkie: | Jeśli danie jest zbyt słone: | Bartłomiej Pastuszka |
68 | 31 | poziom odczuwalnej słodyczy po spożyciu fruktozy zmniejsza się wraz ze spadkiem temperatury | poziom odczuwalnej słodyczy po spożyciu fruktozy zmniejsza się wraz ze wzrostem temperatury | Bartłomiej Pastuszka |