- Czekoladowa rozkosz: Smakowite połączenie czekolady i kawowej masy ganache. Wierzch zdobi przydymiona barwa soli morskiej z wód Riwiery Francuskiej.
- Madera: To doskonałe połączenie smaku słodkiego wina i malin zamknięte w kropli czekolady przywodzi na myśl szaloną młodość i pierwszy pocałunek. Rozkosz w kształcie ust, lecz o niebo delikatniejsza.
- Pralinki z kremem: Idealne połączenie kremu orzechowego, siekanych orzechów, prażonego ryżu, otulonych w delikatną gładkość szat z najbogatszej, najgęstszej i najbardziej kremowej z czekolad mlecznych.
- Ciasto cytrynowe: Zastanów się, ile kawałków cytrynowego ciasta dasz radę zjeść naraz? Kremowa masa cytrynowa przykryta polewą z ciemnej czekolady i posypana pokruszonym waflem cytrynowym.
- Krem cytrynowy: Kandyzowana skórka cytryny pocięta w drobniutką kostkę, pokryta kremowym nugatem i umoczona w białej czekoladzie.
- Brudny karmel: Najlepsze śmietankowe karmelki pokryte warstwą mlecznej czekolady, ozdobione posypką z najdelikatniejszej flor de sal zmieszanej ze startymi ziarnami pieprzu pozwalają poznać prawdziwy smak słodyczy.
- Draże kawowe: Kto, mając do wyboru kawę i orzech laskowy zamknięte w słodkiej otoczce karmelu, zdecydowałby się na czekoladę? Smak przywodzi na myśl najsłodsze wspomnienia z dzieciństwa, ale jest znacznie bardziej wyrazisty.
- Malinowe limonki: Przypominają swym smakiem łakocie Orientu. Ta malinowo-cytrynowa żelowa mieszanka wypełniona jest nadzieniem z orzeszków pekan (malinowe) lub masą z orzechów włoskich (cytrynowe). Cukierki, pocięte w kostkę, pokrywa mięciutka warstwa cukru pudru, nadając im prawdziwie bajkowy wygląd.
- Pobudka: Kawowa masa ganache cudownie owija się wokół całego orzecha włoskiego tylko po to, by dać okryć się najdoskonalszej gorzkiej czekoladzie.
- Czarna wdowa: Śmierć od czekolady to rozkoszny koniec. Kremowa masa czekoladowej ganache delikatnie obsypana kilkoma ziarnami różowej hawajskiej soli.
- Malinowa wdowa: Malinowy karmel delikatnie złamany smakiem orzeszków pekan, przybrany różą z białej czekolady.