ODBIERZ TWÓJ BONUS :: »

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania (ebook)(audiobook)(audiobook)

Okładka książki/ebooka Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Okładka książki Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Okładka książki Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Okładka książki Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Wydawnictwo:
Armoryka
Ocena:
Bądź pierwszym, który oceni tę książkę
Stron:
88
2w1 w pakiecie:
     ePub
     Mobi

Ebook

10,00 zł

Dodaj do koszyka lub Kup na prezent Kup 1-kliknięciem

Przenieś na półkę

Do przechowalni

Poradnik kulinarny Zwierzyna. Sposoby przyrządzania autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem Pani Elżbieta) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 66 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to przepisy na potrawy z takich zwierząt jak: łoś, niedźwiedź, dzik, zając, sarna, jeleń, głuszec, bażant, cietrzew, dzika kaczka, kuropatwa, jarząbek, pardwa, kurka wodna, słomka, bekas, kwiczoł, jemiołuszka, wróbel i przepiórka.
0 Elżbieta Kiewnarska

Zamknij

Wybierz metodę płatności