ODBIERZ TWÓJ BONUS :: »

Potrawy i konserwy z grzybów (ebook)(audiobook)(audiobook)

Okładka książki/ebooka Potrawy i konserwy z grzybów

Okładka książki Potrawy i konserwy z grzybów

Okładka książki Potrawy i konserwy z grzybów

Okładka książki Potrawy i konserwy z grzybów

Wydawnictwo:
Armoryka
Ocena:
Bądź pierwszym, który oceni tę książkę
Stron:
85
2w1 w pakiecie:
     ePub
     Mobi

Ebook

10,00 zł

Dodaj do koszyka lub Kup na prezent Kup 1-kliknięciem

Przenieś na półkę

Do przechowalni

Poradnik kulinarny Potrawy i konserwy z grzybów autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem Pani Elżbieta) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 80 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z grzybów prawdziwych, kozaków, pieczarek, rydzów, maślaków, smardzów, trufli, surojadek, chrząszczy, opieniek, gąsek, kurek, krówek i innych.
0 Elżbieta Kiewnarska

Zamknij

Wybierz metodę płatności