ODBIERZ TWÓJ BONUS :: »

Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych (ebook)(audiobook)(audiobook)

Okładka książki/ebooka Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych

Okładka książki Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych

Okładka książki Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych

Okładka książki Jedz ryby. Przepisy przyrządzania karpia i innych ryb słodkowodnych

Wydawnictwo:
Armoryka
Ocena:
Bądź pierwszym, który oceni tę książkę
Stron:
42
     ePub

Ebook

5,00 zł

Dodaj do koszyka lub Kup na prezent Kup 1-kliknięciem

Przenieś na półkę

Do przechowalni

Poradnik kulinarny Jedz ryby autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem Pani Elżbieta) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 24 przepisy na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z ryb słodkowodnych karpia, szczupaka, karasia, lina, sielawy i innych.
0 Elżbieta Kiewnarska

Zamknij

Wybierz metodę płatności